O MENI

Partnera birajte po istom ili sličnom sustavu vrijednosti.

Moramo kreirati diversificiranu i mnogobrojnu ponudu kulturnih vrednota, što znači kako je nužno kreiranje inovativnih i kreativnih programskih paketa ponude proizvoda i usluga kulturnih vrednota za trenutačne i potencijalne, odnosno,  lokalne i strane korisnike.

Diplomirala sam na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u zvanju magistre umjetnosti i Ekonomskom fakultetu u Osijeku u zvanju specijalista ekonomije. Dugi niz godina radila sam kao nezavisni profesionalac u zvanju restauratora konzervatora arheološke keramike, da bi u 2012. godini osnovala Hrvatsko društvo kulturnog turizma, sa sjedištem u Osijeku. Od tada moje je područje djelovanja kultura i kreativne industrije, razvoj kulturno turističkih proizvoda te suradnja s partnerima u izradi strateških dokumenata koji se tiču lokalnog i regionalnog razvoja s posebnim naglaskom na održivom razvoju kroz integrirani i holistički pristup u radu..

U 2014. godini sam bila laureatkinja i dobitnica stipendije EUNIC Fellowship Programa za kulturne menadžere.

Trenutno sam zaposlena na mjestu muzejske pedagoginje u Edukacijskom odjelu Muzeja Slavonije u Osijeku, a ujedno sam i dopredsjednica Sekcije kulturnog turizma pri Županijskog komori Osijek HGK

 

Please reload

Kulturni identitet  prepoznat će se proaktivnim stvaranjem dodane vrijednosti onih dionika koji pripadaju kulturno – kreativnim industrijama, odgovornim lokalnim vlastima, obrazovnim ili kulturno muzejskim institucijama.

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle